JOUW VERHAAL,

JOUW WONING

JOUW VERHAAL,

JOUW WONING

interieurarchitect Hoogstraten

VERBOUWEN? NIEUWBOUW? EEN GRONDIGE OPFRISBEURT OF HERINRICHTEN? 

Bij Renès maken we realiteit van jouw droom van een warm en stijlvol interieur.  

Of je nu op zoek bent naar de perfecte combinatie van architectuur en interieur, of als je de focus wilt leggen op het creëren van een sfeervolle leefruimte, wij staan klaar om aan jouw hierbij te helpen.

Jouw huis is meer dan alleen een plek om te wonen. Het is een toevluchtsoord, een plek waar je kunt ontspannen en tot rust kunt komen. Een goed ontworpen interieur kan een onmiskenbare impact hebben op jouw welzijn en levenskwaliteit. Daarom streven we ernaar om ruimtes te creëren die niet alleen mooi en functioneel zijn, maar ook een gevoel van warmte en harmonie uitstralen.

ARCHITECTUUR

& INTERIEUR.

Een totaalontwerp met de meeste impact.

Wanneer interieur en architectuur samen worden ontworpen, vormen ze een onlosmakelijk geheel. Ze zullen elkaar maximaal versterken en jouw gewenste gevoel op de beste manier kunnen realiseren.

JIJ VERDIENT ZO’N WONING

Maar weet je niet hoe je er aan moet beginnen? Vind je het moeilijk om alle ideeën samen te voegen tot een geheel? Krijg je hoofdpijn als je alleen al denkt aan al het werk, de planning, de telefoons, … ? Slaat de keuzestress toe waardoor je geen beslissingen kan maken? Heb je geen tijd om alles zelf in goede banen te leiden? Of heb je gewoonweg niet voldoende kennis om jouw droom in werkelijkheid om te vormen?

Heb je hier één of meerdere keren ‘JA’ op geantwoord? Dan zit je goed bij Renès. Ik help je graag jouw droomwoning mee vorm te geven.

BIJ RENÈS KAN JE TERECHT MET KLEINE EN GROTE PROJECTEN

VOOR KLEINE EN GROTE PROJECTEN

Ben je op zoek naar iemand die je helpt gedurende het hele traject van ontwerp tot en met de oplevering van jouw woning? Of ben je eerder op zoek naar een klein advies of tips? We’ve got it all covered!

ARCHITECTUUR

EN INTERIEUR

INTERIEUR

ADVIES AAN HUIS

INTERIEUR

Ben je je huidige interieur moe?

Wil je een make- over van jouw interieur zonder breekwerken, maar weet je niet hoe je daaraan moet beginnen? Of vind je het moeilijk om een samenhangend geheel te creëren?

ARCHITECTUUR

EN INTERIEUR

Sta je aan de start van een nieuwbouwproject of een totaalrenovatie?

Droom je van een woning die volledig op maat van jouw wensen, gewoontes en levensstijl is ontworpen?

ADVIES AAN HUIS

Wil je jouw interieur een upgrade geven met stijlvolle decoratie, verlichting, of accesoires?

Nood aan advies voor nieuwe raamdecoratie of een tapijt?

Benieuwd naar tips waarbij je zelf de handen uit de mouwen kan steken?

Ben je niet zeker over welke optie het beste bij jou past? Tijdens een kennismakingsgesprek bekijken we jou case en dromen en op basis daarvan kan ik je een aangepast voorstel doen.

OVER ELINE

& RENÈS

Een totaalontwerp met de meeste impact.

Vastgoed is voor veel mensen de grootste investering in hun leven. Wanneer je gaat bouwen of verbouwen moeten er heel wat belangrijke beslissingen genomen worden. Mijn ambitie is om je te helpen om deze beslissingen weloverwogen te maken op vlak van interieur en architectuur. Ik ontwerp een omgeving die inspeelt op je levensstijl en gewoontes en daardoor bijdraagt aan je levenskwaliteit.

interieurdesigner

LATEN WE KENNISMAKEN

LATEN WE KENNISMAKEN

Een kennismakingsgesprek heeft voor ons grote waarde. Ten eerste maken we om op basis van dit gesprek een nauwkeurige prijsopgave. Maar nog belangrijker is dat we kunnen bepalen of er een goede match is. Aangezien we gedurende een langere periode intensief zullen samenwerken, is het essentieel dat er een klik is. Dit helpt bij het opbouwen van vertrouwen en zorgt ervoor dat je je comfortabel voelt om jezelf open te stellen.

Heb je nog vragen of bedenkingen? Aarzel dan niet om me te contacteren.