ELINE HERTHOGS

Founder
Architect en interieurontwerper

Hi! Ik ben Eline,

Gepassioneerd door interieur en architectuur en enthousiast om samen het interieur van jouw dromen te creëren.

De oorsprong van deze passie voor interieur en architectuur gaat helemaal terug tot mijn kinderjaren. Huizen tekenen en bouwen met lego kreeg ook toen al de voorkeur op poppen of Monopoly. Jaren later was de keuze voor de opleidingen architectuur enerzijds en interieurontwerp anderzijds voor mij dan ook een logische stap.

Na mijn studies kreeg ik de kans om stage te lopen bij verschillende architectenbureaus. Daar kon ik de kneepjes van het vak leren van verschillende getalenteerde en ervaren collega’s. Als vaste medewerker kon ik mij storten op verschillende projecten, waaronder appartementen en scholen. Ik merkte echter snel dat mijn hart lag bij de kleinschaligere en meer persoonlijke projecten. Daar kon ik echt het verschil maken en een glimlach op mensen hun gezicht toveren. En dat is de voldoening waar ik het voor doe. Vanuit deze ervaring is het idee van Renès gegroeid: kleinschalige projecten in nauwe samenspraak met de klant, op zoek naar die glimlach.

De combinatie van mijn expertise in interieur en architectuur zorgt voor een bijna ongelimiteerde waaier aan mogelijkheden. Het ontwerpproces vertrekt dan ook vanuit de persoon die jij bent, jij bepaalt welke richting we uitgaan. Ik leer je dan ook graag eerst kennen zodat ik weet voor wie ik ontwerp en wat jouw wensen en dromen zijn. Daarbij ga ik voor een mooie balans tussen esthetiek en functionaliteit, gegarandeerd afgewerkt met doordachte details.

Ik kijk ernaar uit om jou te mogen ontmoeten en samen jouw dromen te doen uitkomen!

[rənɛs]

Met de naam “Renès” alluderen we op de Renaissance, wat letterlijk “wedergeboorte betekent. Klaar om Renès nieuw leven in jouw woning of zaak te laten blazen?